Δευτέρα 22, Οκτώβριος 2018

Το πρόγραμμα παρακολούθησης πολιτών με τον Έντουαρντ Σνόουντεν

Παγκόσμιο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει έπειτα από τις αποκαλύψεις του ιστότοπου Wikileaks ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) έχει αναπτύξει τεράστια ηλεκτρονική εργαλειοθήκη με στόχο να παρακάμπτει τις άμυνες των πιο γνωστών διαδικτυακών αντιικών προγραμμάτων και ηλεκτρονικών τειχών προστασίας προκειμένου να παρεισφρέει σε κάθε τύπου ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, ακόμη και τηλεοράσεις, σύμφωνα με αναλυτικά έγγραφα που δόθηκαν στις 7 Μαρτίου του 2017 στη δημοσιότητα.

Το πρόγραμμα παρακολούθησης πολιτών με τον Έντουαρντ Σνόουντεν

video με ελληνικούς υπότιτλους

«Οι χάκερ της CIA έχουν αναπτύξει πλειάδα μεθόδων για να επιτίθενται επιτυχώς στα γνωστότερα αντιιικά προγράμματα», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του WikiLeaks αυξάνοντας δραματικά τους φόβους για ανεπανόρθωτη και συστηματική παραβίαση της ιδιώτικότητας εκατομμυρίων πολιτών σε ολόκληρο τον πλανήτη, όπως για πρώτη φορά είχε αποκαλύψει ο πρώην χάκερ της NSA Έντουαρτ Σνόουντεν το 2013, αφού σύμφωνα με τα νέα έγγραφα, η CIA έχει στη διάθεσή της ειδικό λογισμικό για να εισβάλλει σε συστήματα με λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows, Mac OS, Linux κ.ά.

Επίσης, κατά τα στοιχεία που δημοσιεύει ο WikiLeaks, η CIA μπορεί να εισβάλλει σε smartphones και να ανακτά κρυπτογραφημένες πληροφορίες από ιστοσελίδες όπως οι Telegram, WhatsApp, Signal και Wiebo. Σύμφωνα με τον WikiLeaks, η CIA έχει ολόκληρες μονάδες ειδικευμένες στη συγγραφή malware, λογισμικού παραβίασης του λογισμικού smartphones — είτε έχουν το iOS της Apple, είτε το Android της Google.

Η CIA επίσης φέρεται κατά τον WikiLeaks να συγκεντρώνει στοιχεία για τεχνικές εισβολής που διαθέτουν άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, ώστε να μπορεί αργότερα να τις χρησιμοποιήσει για να καλύψει τα ίχνη των δικών της εισβολών. Με αυτό το τέχνασμα, «η CIA όχι μόνο μπορεί να αυξήσει τον συνολικό αριθμό των επιθέσεων αλλά και να παραπλανήσει για το ποιος τις διέπραξε, αφήνοντας «αποτυπώματα» άλλων», σημειώνει ο ιστότοπος, κατά τον οποίο το καθήκον για αυτό έχει μια ομάδα που αποκαλείται UMBRAGE.

Δείτε το video:
Το πρόγραμμα παρακολούθησης πολιτών με τον Έντουαρντ Σνόουντεν
(ελληνικοί υπότιτλοι)

Video Thumbnail
Το πρόγραμμα παρακολούθησης πολιτών με τον Έντουαρντ Σνόουντεν

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναζητώντας το σωματίδιο X

Αναζητώντας το σωματίδιο X

Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2015 είχε εντοπισθεί μια «ανωμαλία» στα δεδομένα που προέρχονταν από …

1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ (μόνο όνομα απαιτείται)

avatar
1 Απαντήσεις σε Σχόλια
0 Απαντήσεις νημάτων
0 Ακόλουθοι
 
Το σχόλιο με τις περισσότερες αντιδράσεις
Το πιο δημοφιλές σχόλιο
1 Συντάκτες Σχολίων
Ευάγγελος Βαρελίδης Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
νεότερα παλαιότερα
Ευάγγελος Βαρελίδης
Επισκέπτης
Ευάγγελος Βαρελίδης

Είναι απορίας άξιο, η μεγαλύτερη υπερδύναμη στην ιστορία του πλανήτη, πρώτη στην ικανότητα διασποράς της βίας, της πορνογραφίας, των σεξουαλικών διαστροφών, των ναρκωτικών, του ψεύδους, της ανηθικότητας, της πορνείας, της οικονομικής μαγγανείας,
της κλιματικής μαγγανείας, της ψυχικής μαγγανείας, της επιστημονικής μαγγανείας και της μητέρας πάσης βρόμας και δυσωδίας του πλανήτη. Η μητέρα προστάτιδα, χρηματοδότρια και ιδιοκτήτρια όλης της επιστημονικής έρευνας του πλανήτη!!
Ερώτημα: Ποιόν και τι φοβάται; Αφού τα πάντα είναι στο χέρι της! Ακόμα και ο Σνόουντεν αν το θελήσει!
Έχει δημιουργήσει αυτόν τον τερατώδη μηχανισμό παρακολούθησης για να προστατευθεί από ΤΙ; Αφού από το μόνο που κινδυνεύει είναι ο Εαυτός της, το άλλο μισό της. Τον καλό εαυτό της φοβάται και από αυτόν προσπαθεί να φυλαχθεί, γι’ αυτό δηλητηριάζει τα πάντα. Ούτως ή άλλως είναι χαμένη, η ζαριά της ζωής της παίζετε σε άλλο ταμπλό, στο οποίο ΔΕΝ έχει καμία δύναμη.
Οι κλιματικές αλλαγές ξεκίνησαν, η ανακατανομή της Γήινης μάζας επίσης και το Φουκουσίμα θα δηλητηριάζει τους Ωκεανούς για 500.000 χρόνια με ραδιενέργεια.
Το είδος μας έχει παραβιάσει όλους τους νόμους ισορροπίας του Σύμπαντος!
Και οι πάντες κοιμούνται ή είναι υπνωτισμένοι!
Βλέπει κάποιος κάποιο ΦΩΣ κάπου;